4 asteen laboratoriojääkaappi

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.
4 asteen laboratoriojääkaappeja käytetään pääasiassa laboratorioreagenssien, biologisten tuotteiden ja verituotteiden säilyttämiseen. Se soveltuu veriasemiin, sairaaloihin, leikkaussaliin, laboratorioihin, tieteellisiin tutkimuslaboratorioihin ja muihin yksiköihin. 4 asteen laboratoriojääkaappi ottaa käyttöön erityisesti suunnitellun lämpötilan säätöjärjestelmän ja optimaalisesti suunnitellun ilmakiertoilmakanavajärjestelmän pitämään laatikon sisälämpötila yhtenäisenä ja vakiona reagenssien varastoinnin turvallisuuden varmistamiseksi.
Tuotteen ominaisuudet

Lämpötilan säätö: 
1, Pakotettu ilmankierto jäähdytys älykkäästi tuuletetulla takaa nopean lämpötilan palautumisen ja takaa lämpötilan vakauden.
2, Ilmajäähdytteinen kupariputkilevyn höyrystin, jossa on kiertävä ilmajäähdytysjärjestelmä, joka varmistaa veripankin jääkaapin (4 "") pakkasettomana.
3, Kaksinkertainen tyhjiökarkaistu sähkölämmitteinen lasiovi, jotta ovet eivät tiivisty.
4, Mikrotietokoneen digitaalinen ohjaus jokaisella 0,1 tuuman yksiköllä.

5, valinnainen lämpötulostin seurata lämpötilan muutoksia


Turvajärjestelmä:
1, Täydellinen hälytysjärjestelmä, korkean ja matalan lämpötilan hälytys, anturivikahälytys jne. Useilla suojaustoiminnoilla. Salasanasuojaus, toistuva käynnistyssuoja ja anturivika, kun jäähdytysjärjestelmä jatkaa toimintaansa.
2, Etävalvonta ja etä SMS -hälytys valinnaisen valvontamoduulin ja erikoisohjelmiston kautta.

3, suoja sähkökatkoilta


Humanisoitu muotoilu:
1, Hyllyt, joissa on tarraliuskat säilytettyjen lääkkeiden tunnistamiseksi.
2, ruostumaton teräs 304.
3, Yleispyöräjalkojen muotoilu, helppo siirtää.
4, lukkorakenne, estää satunnaisen avaamisen.
5, sisäänrakennettu LED-valo, kaapin sisällä oleva lääke näkyy selvästi.

Edut
4 asteen laboratoriojääkaappi, jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista 4 asteen laboratoriojääkaappi valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa 4 asteen laboratoriojääkaappi ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä 4 asteen laboratoriojääkaappi ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.