Veripankin jääkaappi (4 â „ƒ)

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.
Veripankin jääkaappi (4 â „ƒ), kuten nimestä voi päätellä, on laite, jota käytetään ammattimaisesti veren tallentamiseen. Sitä voidaan käyttää myös verituotteiden, laboratorioreagenssien ja biologisten tuotteiden säilyttämiseen. Se soveltuu käytettäväksi veriasemissa, sairaaloissa, laboratorioissa ja muissa yksiköissä. Tutkimusten mukaan kokoverta ja punasoluja voidaan säilyttää 4 ± 2 ° C: ssa 35 päivän ajan. Yrityksemme valmistama veripankkijääkaappi (4â „ƒ) voi ylläpitää vakaan 4 ± 1 ° C: n lämpötilan, joka tarjoaa ratkaisun veripankkien lämpötilaongelmaan.

Tuotteen ominaisuudet

- Lämpötilan säätö:
1, Pakotettu ilmankierto jäähdytys älykkäästi tuuletetulla takaa nopean lämpötilan palautumisen ja takaa lämpötilan vakauden.
2, Ilmajäähdytteinen kupariputkihöyrystin, jossa on kiertävä ilmajäähdytysjärjestelmä, joka varmistaablood pankin jääkaappi (4 â „ƒ)pakkasettomana.
3, Kaksinkertainen tyhjiökarkaistu sähkölämmitteinen lasiovi, jotta ovet eivät tiivisty.
4, Mikrotietokoneen digitaalinen ohjaus jokaisella 0,1 tuuman yksiköllä.
5, valinnainen lämpötulostin seurata lämpötilan muutoksia
- Turvajärjestelmä:
1, Täydellinen hälytysjärjestelmä, korkean ja matalan lämpötilan hälytys, anturivikahälytys jne. Useilla suojaustoiminnoilla. Salasanasuojaus, toistuva käynnistyssuoja ja anturivika, kun jäähdytysjärjestelmä jatkaa toimintaansa.
2, Etävalvonta ja etä SMS -hälytys valinnaisen valvontamoduulin ja erikoisohjelmiston kautta.
3, suoja sähkökatkoilta
- Humanisoitu muotoilu:
1, Hyllyt, joissa on tarraliuskat säilytettyjen lääkkeiden tunnistamiseksi.
2, ruostumaton teräs 304.
3, Yleispyöräjalkojen muotoilu, helppo siirtää.
4, lukkorakenne, estää satunnaisen avaamisen.
5, sisäänrakennettu LED-valo, kaapin sisällä oleva lääke näkyy selvästi.

Edut
Blood pankin jääkaappi (4 â „ƒ)sertifikaateilla: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Veripankin jääkaappi (4 â „ƒ) valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Veripankin jääkaappi (4 â „ƒ) ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Veripankin jääkaappi (4 â „ƒ) ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.