Auton pakastin

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.

Kannettava auton pakastin on suunniteltu siirrettävään säilytykseen. Sitä käytetään pääasiassa lääkkeiden, reagenssien, rokotteiden ja biologisten tuotteiden kuljetukseen ja varastointiin. Kuitenkin korkean suorituskyvyn vuoksi kannettavaa autopakastinta käytetään usein myös korkealaatuisten raaka -aineiden kuljetukseen. Kannettavan auton pakastimen tilavuus on 25 litraa. Lämpötila voidaan säätää -40 --86 asteeseen. Nettopaino on noin 20 kg. Tukee 220 V: n vaihtovirtaa / 12 V: n tai 24 V: n auton latausta / sisäänrakennettua litiumakkua, joka toimii 2-4 tuntia, ja se voidaan räätälöidä toimimaan yli 8-48 tuntia asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Edut
Kannettava auton pakastin, jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Auton pakastin valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Auton pakastin ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Auton pakastin ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.