Rintakehän matala kryogeeninen pakastin

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.

Rintakehän erittäin alhaista kryogeenistä pakastinta käytetään pääasiassa sairaaloissa, laboratorioissa, sotilas- ja kemianteollisuudessa joidenkin erikoistuotteiden, kuten bakteerien, virusten, elinten ja luiden, säilyttämiseksi.

Tuotteen ominaisuudet
-Lämpötilan säätö: Mikrotietokoneen digitaalinen ohjaus jokaisella 0,1 tuuman yksiköllä.
- Turvajärjestelmä: Täydellinen hälytysjärjestelmä, korkean ja matalan lämpötilan hälytys, anturivikahälytys jne. Useilla suojaustoiminnoilla. Salasanasuojaus, toistuva käynnistyssuoja ja anturivika, kun jäähdytysjärjestelmä jatkaa toimintaansa.
- Jäähdytysjärjestelmä:
1, Erittäin paksu vaahtokerros ja oven kaksinkertainen tiivistys, mikä voi suojata sisälämpötilaa.
2, itse korvaava jäähdytysjärjestelmä ja kuuluisa kompressori tekevät jäähdytystoiminnasta eniten.
3, Ainutlaatuinen sekoitettu CFC -vapaa kylmäaine.
4, Yksikompressorinen järjestelmä, tekee alhaisesta vikaantumisasteesta ja alhaisesta energiankulutuksesta.
5, Saksa EBM hiljainen tuuletin, vakaa suorituskyky ja hiljainen.
- Humanisoitu muotoilu:
1, Sisäänrakennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt, voidaan säätää tarpeen mukaan.
2, ruostumaton teräs 304.
3, Yleispyöräjalkojen muotoilu, helppo siirtää.
4, lukkorakenne estää satunnaisen avaamisen.
5, Ilmanpaine tasapainoinen muotoilu, kun taas molemmat testireiät toimivat helppokäyttöisesti.
6, LED -lämpötilanäyttö.
7, Valinnainen digitaalisen lämpötilan tallentimen asennus.
8, USB -liitäntä
9 Laaja jännitekaistamalli, sopii 187V-242VAC jännitteelle.

Edut
Rinnan erittäin matala kryogeeninen pakastin, jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Rintakehän matala kryogeeninen pakastin valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Rintakehän matala kryogeeninen pakastin ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Rintakehän matala kryogeeninen pakastin ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.