Syvä matala lämpötila auton pakastin

Tämä syvä matala lämpötila -autopakastin toimii korkealaatuisella kompressorilla. Laitteen mukana toimitetaan verkkolaite, jota voidaan käyttää vaihtoehtoisesti 220 V: n pistorasiassa. Se on varustettu erityisesti asennetulla kromilukolla sisällön suojaamiseksi ja tukevat sivukahvat helpottamaan kantamista.

Tämä syvä matala lämpötila -autopakastin voidaan asettaa lämpötilaan, joka voi saavuttaa -86 ºC. Digitaalinen termostaatti, jossa on ulkoinen lämpömittarinäyttö, mahdollistaa helpon lämpötilan säätämisen ilman, että käyttäjien tarvitsee avata kansi. Sisään mahtuu jopa 25 litraa.

Kätevästi monipuolisen rakenteen ja luotettavien säilytysolosuhteiden ansiosta tämä syvä matala lämpötila -autopakastin on ihanteellinen sovelluksiin, joissa vaaditaan kylmien tavaroiden helppoa kuljetusta, kuten näytteiden keräämiseen tai rokotteiden antamiseen muualla kuin paikassa. Saatavana on myös suurempia kokoja.

OMINAISUUDET
- Kannettava jääkaappi/pakastin
220 V DC AC toimii
- Kytke minkä tahansa ajoneuvon tai 24 V: n akun kevyempi pistorasia
â ™ ¦ï¸ verkkolaite mukana
â ™ ¦ï¸ Tarjoamme verkkolaitteen, jonka avulla käyttäjät voivat liittää laitteen 110 voltin pistorasiaan
â ™ ¦ï¸ Vasarattu alumiininen sisustus
â ™ ¦ï¸ Kestävä sisustus pitkäaikaiseen käyttöön
- Digitaalinen termostaatti
â ™ ¦ï¸ Helppo lämpötilan säätö elektronisilla painikkeilla ja ulkoinen lämpömittarin näyttö
- Sivukahvat
Tukevista kahvoista on helppo tarttua mukavaan nostamiseen ja kantamiseen
- Chrome -lukko
Kannessa oleva avainlukko auttaa suojaamaan sisältöä
â ™ ¦ï¸ Matkavaunu
Mukana pyörillä varustettu vaunu kuljetuksen helpottamiseksi
â ™ ¦ï¸ 100% CFC -vapaa

Ympäristöystävällinen muotoilu ei sisällä otsonia vahingoittavia kemikaaleja


Edut
Kannettava matalan lämpötilan auton pakastin, jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Syvä matala lämpötila auton pakastin valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Syvä matala lämpötila auton pakastin ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Syvä matala lämpötila auton pakastin ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.