Laboratorion jääkaappi

Laboratoriojääkaappi, joka tunnetaan myös nimellä erittäin alhaiset pakastimet (ULT), on suunniteltu ennen kaikkea näytteiden suojaamiseen. Laboratoriojääkaappi on myös suunniteltu maksimoimaan säilytyskapasiteetti tarjoamalla erilaisia ​​pysty- ja rintamalleja, jotka vastaavat erilaisia ​​laboratoriotilanteen vaatimuksia. Muita ominaisuuksia ovat energiansäästömallit, jotka täyttävät nykypäivän kestävän kehityksen vaatimukset. Suojaa näytteesi oikeilla, energiatehokkailla erittäin alhaisen lämpötilan pakastimilla; Valitse TSX-, Standard Performance (STP) - tai Performance -alustoistamme.

Laboratoriojääkaapissa on kaksi rakennetta: pystysuora laboratoriojääkaappi ja rintalaboratoriojääkaappi. Pystysuorassa laboratoriojääkaapissa on useita kerroksia sisälle, hyllyt sijoitetaan, hyllyjen korkeutta voidaan säätää vapaasti tarpeiden mukaan, jokainen kerros on suunniteltu sisäoven itsenäisellä kytkimellä estämään tehokkaasti kylmän ilman vuoto, ulko -ovi sivuovi. Rintalaboratorion jääkaappi on varustettu verkkokorilla, voidaan luokitella paikkaan, yläosa avaa oven.

Laboratoriojääkaappi koostuu laatikosta, jääkaappijärjestelmästä ja ohjausnäyttöjärjestelmästä; laatikko on valmistettu muodostetusta teräslevystä ja polyuretaanimateriaalivaahdosta, mikä muodostaa hyvän eristyslaatikon. Jäähdytysjärjestelmä koostuu kompressorista, höyrystimestä, lauhduttimesta, kylmäaineesta, kapillaariputkesta ja suodatinkuivaimesta. Ohjausjärjestelmä koostuu mikrotietokoneen ohjaimesta, lämpötilatunnistimesta, kosketusnäytöstä, releestä ja muista piirikomponenteista.

Yksi Kiinan kuuluisista Laboratorion jääkaappi valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Laboratorion jääkaappi ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Laboratorion jääkaappi ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.