Matala lämpötila auton pakastin

Kannettava matalalämpöinen auton pakastin on suunniteltu siirrettävään säilytykseen. Sitä käytetään pääasiassa lääkkeiden, reagenssien, rokotteiden ja biologisten tuotteiden kuljetukseen ja varastointiin. Kuitenkin korkean suorituskyvyn vuoksi kannettavaa autopakastinta käytetään usein myös korkealaatuisten ainesosien kuljettamiseen. Kannettavan matalan lämpötilan auton pakastimen tilavuus on 25 litraa. Lämpötila voidaan säätää -5 --60 asteeseen. Nettopaino on noin 20 kg. Tukee 220 V: n vaihtovirtaa / 12 V: n tai 24 V: n auton latausta / sisäänrakennettua litiumakkua, joka toimii 2-4 tuntia, ja se voidaan räätälöidä toimimaan yli 8-48 tuntia asiakkaan vaatimusten mukaisesti.


OMINAISUUDET
- Kannettava jääkaappi/pakastin
12V/24V DC -liitäntä
- Kytke minkä tahansa ajoneuvon tai 24 V: n akun kevyempi pistorasia
â ™ ¦ï¸ verkkolaite mukana
â ™ ¦ï¸ Tarjoamme verkkolaitteen, jonka avulla käyttäjät voivat liittää laitteen 110 voltin pistorasiaan
â ™ ¦ï¸ Vasarattu alumiininen sisustus
â ™ ¦ï¸ Kestävä sisustus pitkäaikaiseen käyttöön
- Digitaalinen termostaatti
â ™ ¦ï¸ Helppo lämpötilan säätö elektronisilla painikkeilla ja ulkoinen lämpömittarin näyttö
- Sivukahvat
Tukevista kahvoista on helppo tarttua mukavaan nostamiseen ja kantamiseen
- Chrome -lukko
Kannessa oleva avainlukko auttaa suojaamaan sisältöä
â ™ ¦ï¸ Matkavaunu
Mukana pyörillä varustettu vaunu kuljetuksen helpottamiseksi
â ™ ¦ï¸ 100% CFC -vapaa

Ympäristöystävällinen muotoilu ei sisällä otsonia vahingoittavia kemikaaleja


Edut
Kannettava matalan lämpötilan auton pakastin, jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Matala lämpötila auton pakastin valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Matala lämpötila auton pakastin ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Matala lämpötila auton pakastin ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.