Lääketieteellinen jääkaappi-2

- 2021-07-17-

Maailmanlaajuiset lääketieteelliset jääkaappimarkkinat 2019-2024: Keskity veripankkeihin, lääkeyhtiöihin, sairaaloihin ja apteekkeihin, tutkimuslaitoksiin, lääketieteellisiin laboratorioihin ja diagnostiikkakeskuksiin


Lääketieteellisten jääkaappien ja pakastimien markkinoiden arvoksi arvioitiin 3,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2018. Pohjois -Amerikan alueen arvioidaan olevan suurin kasvava markkina -alue 44,5 prosentin osuudella vuonna 2019 arvoltaan. Pohjois -Amerikan alueen ennustetaan olevan suurin markkina -alue vuoteen 2024 mennessä, sen koko on 1,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja sen jälkeen Eurooppa, jonka markkinaosuus on 25,5%.


Markkinoiden kasvu tällä alueella johtuu kehittyneistä terveydenhuoltojärjestelmistä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa sekä kasvavista T & K-menoista lääke- ja biotieteen aloilla näillä alueilla. Markkinoiden kasvua vauhdittavat kuitenkin akateemisten ja tutkimuslaitosten taudinhoidon biotieteellisen tutkimustoiminnan merkittävä kasvu, kroonisten ja tartuntatautien lisääntyvä esiintyminen ja yksilöllisten lääkkeiden kysynnän kasvu. Vanhojen lääketieteellisten jääkaappien ja pakastimien korvaaminen uusilla edistyneillä energiatehokkailla kylmäsäilytyslaitteilla vauhdittaa Pohjois-Amerikan lääketieteellisten jääkaappien ja pakastimien markkinoiden kasvua.


Lääketieteelliset jääkaapit ja pakastimet ovat erikokoisia ja -kapasiteettisia raskaita jääkaappeja ja pakastimia, jotka täyttävät erityisvaatimukset ja ylläpitävät lääketieteellisiä laitteita/näytteitä/rokotteita/syttyviä kemikaaleja tasaisissa lämpötiloissa. Lääketieteen asiantuntijat käyttävät niitä sairaaloissa, klinikoilla, kirurgiakeskuksissa, tutkimuslaboratorioissa, apteekeissa ja muissa lääketieteellisissä laitoksissa.Teemaiset jääkaapit ja pakastimet eroavat päivittäisestä käytöstä, koska ne edellyttävät aina tiettyjen lämpötilojen ylläpitämistä. Niitä on saatavana eri kokoja ja malleja, jotka sopivat kaikkiin asetuksiin. Useimmat lääketieteelliset jääkaapit ja pakastimet on varustettu hälytyksillä, jotka varoittavat merkittävistä lämpötilapoikkeamista, sekä valvontajärjestelmillä, jotka kirjaavat lämpötilan muutokset. Lääketieteellisiä jääkaappeja ja pakastimia on saatavana erikokoisina, pöytätasosta pystysuoriin malleihin suurempien reagenssimäärien ja kylmäkuivatun tuotteen kätevään säilyttämiseen.