Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ)

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.

Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) on laite lääkkeiden säilyttämiseksi vakaassa 8–20 ºC lämpötilassa.
Lääkkeiden on yleensä vältettävä lämpöä ja valoa, koska ne vaikuttavat lääkkeiden stabiilisuuteen. Sitten rokotejääkaappi (8â „ƒ-20â“ ƒ) on hyvä ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin.

Tuotteen ominaisuudet
- Lämpötilan säätö:
1, Mikrotietokoneen digitaalinen ohjaus jokaisella 0,1 tuuman yksiköllä.
2, Lämpötilan ja kosteuden näyttö ja tallennus määritetään pyynnöstä.
3, Tiedot voidaan ladata. GSP: n toimitustoiminto.
- Turvajärjestelmä: Täydellinen hälytysjärjestelmä, korkean ja matalan lämpötilan hälytys, anturivikahälytys jne. Useilla suojaustoiminnoilla. Salasanasuojaus, toistuva käynnistyssuoja ja anturivika, kun jäähdytysjärjestelmä jatkaa toimintaansa.
- Jäähdytysjärjestelmä:
1, Kuuluisa kompressori, saa koneen toimimaan eniten.
2, Ainutlaatuinen sekoitettu CFC -vapaa kylmäaine.
3, Saksa EBM hiljainen tuuletin, vakaa suorituskyky ja hiljainen.
- Humanisoitu muotoilu:
1, Hyllyt, joissa on tarraliuskat säilytettyjen lääkkeiden tunnistamiseksi.
2, ruostumaton teräs 304.
3, Yleispyöräjalkojen muotoilu, helppo siirtää.
4, lukkorakenne estää satunnaisen avaamisen.
5, sisäänrakennettu LED-valo, kaapin sisällä oleva lääke näkyy selvästi.
6, Jännite 187V-242VAC, toimii vakaasti jopa epävakaan jännitteen alla.

Edut
Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ), jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.

Yksi Kiinan kuuluisista Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Apteekin jääkaappi (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.