Lämpötilaohjatut ravistimet

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.

Tutkimuksen mukaan verihiutaleiden sulatuksen jälkeen niitä on ravistettava, kun niitä odotetaan verensiirtoon potilaalle. Lämpötilaohjattujen ravistimien täydellinen nimi on verihiutaleiden termostaattinen värähtelyjen säilytyskammio. Lämpötila -alue on 22 ± 2 ° ". Erityislaitteet, joita käytetään pääasiassa verihiutaleiden säilyttämiseen ja jotka soveltuvat verikeskuksiin, kliinisen verensiirron osastoihin, veripankkeihin ja verituotteiden tuotantoyksiköihin. Ravistin tarjoaa jatkuvan vaakasuoran värähtelyn, jonka amplitudi on 50 mm ja taajuus 60 sykliä/min, mikä ratkaisee verihiutaleiden turvallisen varastoinnin ongelman. Verihiutaleiden säilytyspussi on voimassa 120 tuntia (5 päivää) ravistimessa.


Tuotteen ominaisuudet
â – ¶Mikrotietokoneen ohjaus, jossa on erittäin tarkat anturit, pidä lämpötila sisällä vakiona.
â – ¶ Kuuluisia lauhdutinpuhaltimia, maahantuotuja kompressoreita ja tehokkaita kylmäaineita.
â – ¶Ruokalaatuista 304 ruostumatonta terästä.
- UV -desinfiointi.

- Digitaalinen näyttö.


Edut
Lämpötilaohjatut ravistimet, joilla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.
â ™ ¦ï¸ Kilpailukykyiset hinnat, kehittynyt tekniikka ja vahva myynnin jälkeinen järjestelmä.
Yksi Kiinan kuuluisista Lämpötilaohjatut ravistimet valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Lämpötilaohjatut ravistimet ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Lämpötilaohjatut ravistimet ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.