Erittäin matala kryogeeninen pakastin (-40 â „ƒ ~ -165â„ ƒ)

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2006, ja se on tehdas, joka on erikoistunut erilaisten matalalämpöisten lääketieteellisten jääkaappien tuotantoon. ~ -165â „ƒï¼Œ, joka sopii lääketieteellisiin, lämpötilasäädettyihin varastointi- ja käsittelyratkaisuihin ja palveluihin apteekissa, veripankissa, laboratoriossa ja tutkimuksessa.
Erittäin matala kryogeeninen pakastin, viittaa yleensä pakastimeen, jonka lämpötila voi nousta -40 ° C: een. Se on jaettu lämpötilan mukaan -40 "", -60 "", -86 "", -105 "", -135 "", -150 "" ja -165 "" lämpötilaan. Erittäin matala kryogeeninen pakastin voi jäädyttää solut välittömästi ja suojata solurakennetta vaurioitumiselta. Erinomaisen suorituskyvyn ansiosta sitä käytetään laajalti biolääketieteessä, tutkimuslaboratorioissa, offshore -kalastuksessa ja erityisissä kemianteollisuudessa.

Tuotteen ominaisuudet
-Lämpötilan säätö: Mikrotietokoneen digitaalinen ohjaus jokaisella 0,1 tuuman yksiköllä.
- Turvajärjestelmä: Täydellinen hälytysjärjestelmä, korkean ja matalan lämpötilan hälytys, anturivikahälytys jne. Useilla suojaustoiminnoilla. Salasanasuojaus, toistuva käynnistyssuoja ja anturivika, kun jäähdytysjärjestelmä jatkaa toimintaansa.
- Jäähdytysjärjestelmä:
1, Erittäin paksu vaahtokerros ja oven kaksinkertainen tiivistys, mikä voi suojata sisälämpötilaa.
2, itse korvaava jäähdytysjärjestelmä ja kuuluisa kompressori tekevät jäähdytystoiminnasta eniten.
3, Ainutlaatuinen sekoitettu CFC -vapaa kylmäaine.
4, Yksikompressorinen järjestelmä, tekee alhaisesta vikaantumisasteesta ja alhaisesta energiankulutuksesta.
5, Saksa EBM hiljainen tuuletin, vakaa suorituskyky ja hiljainen.
- Humanisoitu muotoilu:
1, Sisäänrakennetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt, voidaan säätää tarpeen mukaan.
2, ruostumaton teräs 304.
3, Yleispyöräjalkojen muotoilu, helppo siirtää.
4, lukkorakenne, estää satunnaisen avaamisen.
5, Ilmanpaine tasapainoinen muotoilu, kun taas molemmat testireiät toimivat helppokäyttöisesti.
6, LED -lämpötilanäyttö.
7, Valinnainen digitaalisen lämpötilan tallentimen asennus.
8, USB -liitäntä
9 Laaja jännitekaistamalli, sopii 187V-242VAC jännitteelle.

Edut
Erittäin matala kryogeeninen pakastin (-40 â „ƒ ~ -165â„ ƒ), jolla on sertifikaatit: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Työskentelimme monien asiakkaiden, kuten Midean, TCL: n ja joidenkin muiden kiinalaisten kuuluisien tuotemerkkien palveluksessa.
â ™ ¦ï¸ Kehittynyt patentoitu tekniikka ja laaja tuotantokokemus.
â ™ ¦ï¸ Yhtiö varmistaa korkeimman mahdollisen räätälöinnin, jotta jokainen tuote erottuu tyylikkäisyydeltään, nykyaikaisuudeltaan ja toiminnallisuudeltaan riippumatta siitä, missä se on asennettu, samalla kun se mukautuu asiakkaiden tyyliin ja tarpeisiin.
â ™ ¦ï¸ Ammattitaitoinen teknisen kehityksen tiimi, joka tarjoaa jatkuvasti teknisiä päivityksiä.

Käytön varotoimet
â – ¶ Käyttöolosuhteet: ympäristön lämpötila 5 ~ 32 ° C, ympäristön kosteus 20 ~ 90%, jännite 220 V ± 10%, taajuus 50 ± 1 Hz.
â – ¶ Ei voimakasta tärinää ja syövyttävää kaasua.
â – ¶ Vältä suoraa auringonvaloa ja lähellä lämmönlähteitä.
â – ¶ Jätä yli 30 cm tilaa pakastimen ympärille. lämmöntuottoilma -aukkoja ei voida peittää.
â – ¶Tuote on varustettu vuotosuojakytkimellä ja itsenäisellä pistorasialla sekä luotettavalla maadoituksella.
â – ¶Jääkaapin ensimmäisen käytön täytyy levätä 12 tuntia ennen kytkemistä ja kytkemistä päälle;
â – ¶Erittäin alhainen kryogeeninen pakastin on avattava 1–3 minuutin kuluttua sen kytkemisestä verkkovirtaan. Kun otat ja laitat tavaroita pakastimesta, käytä jäätymisenestokäsineitä paleltumisen välttämiseksi.
â – ¶ Pakastimen on oltava tyhjä ennen näytön lämpötilan saavuttamista asetettuun arvoon. Laita sitten tavarat sisään. Tuotteita ei saa ylittää 1/4 laatikosta. Laita seuraavat kohteet lämpötilan jälkeen saavuttaaksesi asetetun arvon uudelleen. Tämä toiminto suojaa kompressoria.
-Erittäin matalaa kryogeenistä pakastinta on ehdottomasti kielletty laittamasta syttyviin, räjähtäviin ja muihin vaarallisiin aineisiin.
â – ¶Älä käytä lasia (ja muita materiaaleja, jotka eivät kestä alhaista lämpötilaa) pakastettavien tavaroiden pitämiseen, jotta astia ei halkeile.
- Pakastimen avain on pidettävä kunnolla, jotta vältetään onnettomuudet, kun lapset avaavat oven ja leikkivät.
â – ¶Älä muuta järjestelmän asetuksia, älä muuta kuin asetuslämpötilaa.
â – ¶Älä huuhtele pakastinta vedellä suoraan.
Yksi Kiinan kuuluisista Erittäin matala kryogeeninen pakastin (-40 â „ƒ ~ -165â„ ƒ) valmistajista ja toimittajista toivottaa sinut tukkumyynnillä Kiinassa valmistettuihin tuotteisiin. Se on siedettävää, jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, koska meillä on varastossa Erittäin matala kryogeeninen pakastin (-40 â „ƒ ~ -165â„ ƒ) ja jos haluat ostaa alennettuja tuotteita, voimme myydä ne halvemmalla. Tuemme räätälöityjä Erittäin matala kryogeeninen pakastin (-40 â „ƒ ~ -165â„ ƒ) ja tuotemerkkien lisäämistä. Kestäviä, uusimpia, helposti ylläpidettäviä, tyylikkäitä ja hienoja tuotteita osittain siksi, että meillä on oma tehdas, ja osittain siksi, että suunnittelumme on erittäin muodikasta ja edistynyttä. Tervetuloa yritykseemme ostamaan uusimmat ja laadukkaat tuotteet. Voimme tarjota tarjouksen, hinnaston ja ilmaiset näytteet ja antaa 2 vuoden takuun. Tuotteemme hinta on erittäin halpa, ja jokainen tuote on läpäissyt CE -sertifikaatin.